Kvartetten som nästan inte sprängdes

När allt var sagt och spelat återstod … 4 spelare. Det var typiskt för årets upplaga … efter varje dag var det fyra spelare i täten, en dag med ½p skillnad men första och sista dagen hade de fyra samlat ihop lika många poäng. Om dock inte lika många kvalitetspoäng. Till slut stod IM Hampus Sörensen som segrare på bättre kvalitetspoäng än FM Joar Ölund och FM Vidar Grahn samt IM Michael Wiedenkeller, alla på 6½ av 8p.

De fyra var ½p före FM Leo Crevatin, Erik Dingerts och Michael Mattsson. Den senare var inblandad i ett riktigt maratonparti i rond 7 mot Carina Wikström som han till slut, efter över 5 timmar lyckades vinna.

IM Hampus Sörensen. Foto: Lars OA Hedlund.

Stort grattis till IM Sörensen för segern i Tyresö Open 2024.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *